Hem » Ester kök och bar lunch

Ester kök och bar lunch

Upptäck Ester Kök och Bar till lunch

För alla älskare av utsökt gastronomi erbjuder Ester Kök och Bar en unik kulinarisk upplevelse mitt i hjärtat av staden. Med passion för att erbjuda färska, lokalt producerade råvaror och innovativa smaker, är denna plats den perfekta destinationen för din lunchrast.

Beskrivning av menyn på Ester Kök och Bar

Ester Kök och Bar går utöver konventionella recept för att skapa en mångsidig meny som speglar säsongens färska råvaror. Oavsett om du är vegetarian, vegan eller äter allt, har denna restaurang något för alla smaklökar.

Rätter Ingredienser Allergener
Grillad lax Lax, citronskal, grönkål och quinoa Fisk, Gluten
Vegansk soppa Kikärter, spenat, gurkmeja Ärtor
Smörrebröd Kalkonbröst, surkål, remouladsås Gluten, Ägg
Gnocchi Tomatsås, mozzarella, basilika Laktos

Varför luncha på Ester Kök och Bar?

Ett besök till Ester Kök och Bar erbjuder mer än bara mat. Det är en plattform för att väcka din aptit, utforska nya smaker och smakra en unik kulinarisk resa.

Rika smaker

Från saftiga huvudrätter till läckra desserter, varje rätt har utformats med omsorg för att ge en otrolig smakupplevelse.

Härlig miljö

Restaurangens avslappnade atmosfär gör den till ett idealiskt ställe att njuta av en fredlig lunch mitt i en hektisk dag.

Vänlig personal

Vänlig och uppmärksam personal är alltid redo att hjälpa till och se till att du får en oförglömlig lunchupplevelse.

För oavsett vilka dina kulinariska preferenser är kan Ester Kök och Bar leverera en utsökt lunch som säkerligen kommer att överträffa dina förväntningar. Så varför inte ta en paus från träningen och unna dig själv en god måltid? Ester Kök och Bar väntar med öppna armar och kök.

Magnus Westin

Tillbaka till toppen