Hem » Friskis och svettis upplands väsby

Friskis och svettis upplands väsby

Friskis och Svettis Upplands Väsby är inte bara ett gym, det är en gemenskap. En plats där alla känner sig välkomna oavsett träningsnivå eller fysisk form. Här finns något för alla, oavsett om du gillar gruppträning, vill träna individuellt på gymmet, behöver rehabilitering eller söker familjeaktiviteter.

Vad gör Friskis och Svettis Upplands Väsby speciellt?

Först och främst är Friskis och Svettis inte bara ett vanligt gym. Det erbjuder mycket mer än så. Med fokus på att erbjuda ett roligt, hälsosamt och inkluderande sätt att träna, Friskis och Svettis i Upplands Väsby arbetar med en helhetssyn på hälsa och välbefinnande.

Till skillnad från andra gym, erbjuder Friskis och Svettis ett brett utbud av träningsalternativ inklusive kondition, styrketräning, stretch, balans och mycket mer. Dessutom är träningsutrustningen modern och säker att använda.

Varför välja Friskis och Svettis Upplands Väsby?

Alla våra instruktörer är certifierade och har stor erfarenhet av att träna olika åldersgrupper och fysiska nivåer. Vi erbjuder även speciell utbildning för de som behöver rehabilitering, till exempel efter en skada eller sjukdom.

Det bästa av allt är att vi är en ideell förening, vilket innebär att all vinst som vi gör går tillbaka till gymmet och dess medlemmar. Vi investerar kontinuerligt i nya träningsmaskiner och utrustning för att ge den bästa möjliga upplevelsen för våra medlemmar.

Faciliteter Öppettider Pris
Fast kondition och styrketräningsutrustning Måndag – fredag: 06.00 till 22.00 Kontakta oss för aktuella priser
Gruppträning Lördag – söndag: 09.00 till 19.00 Kontakta oss för aktuella priser
Familjeaktiviteter Helgdagar: Kontrollera webbplatsen Kontakta oss för aktuella priser
Rehabiliteringstjänster Året runt* Kontakta oss för aktuella priser

Kom till Friskis och Svettis Upplands Väsby idag och börja din hälsosamma resa tillsammans med oss!

Magnus Westin

Tillbaka till toppen