Hem » Hur kommer man över någon?

Hur kommer man över någon?

Kärleken är förunderlig! Den kan flamma upp hastigt för att därefter falna. När flamman väl verkar vara släckt kan det ändå finnas kvar lite glöd som pyr. Den rök som bildas är inte alltid behaglig. Kväv sådan eld och rök och gå vidare i livet!

Hur kommer man över någon man älskar?

Att få älska någon i livet, är en nåd att stilla be om. Men vad händer om du blir lämnad? Den omedelbara reaktionen kan vara både sorg och vrede. En ungdomskärlek som plötsligt bryts kommer du förmodligen över successivt.

Men risken finns att du kommer att bli rädd för att inleda nya relationer. Bränt barn skyr elden, heter det. Och hur kommer man över någon som inte vill ha en? Försök igen, är det enda råd som kan ges. Och det finns säkert någon som väntar på dig.

Hur kommer man lättast över någon?

Det finns ingen lätt väg att komma över ett förhållande oavsett hur det brutits. Att förlora en älskad partner genom döden, kan bli till ett livslångt trauma. Du kan komma att famla fram i livet – framtiden synes sakna liv och mening. Men varför ska du fastna i en fälla av sorg? 

Hur kommer man över någon med glädje? Tänk på allt det fina du upplevt med din förlorade partner. Försök inte komma över och glömma den tiden utan använd den erfarenheten som en språngbräda för ditt fortsatta liv. Kom över någon med ett positivt sinne!

Hur kommer man över någon som varit otrogen?

Otrohet lär vara en vanlig företeelse i de flesta partnerskap, men varför är det så? En amatörmässig spekulation är att de flesta förhållanden faller in i någon form av slentrian. Inte sällan kan detta leda till en tillfällig otrohet. Ett sådant förhållande borde kunna gå att reparera, kan man tycka.

Notorisk otrohet hos en part i ett förhållande, kräver dock extraordinära insatser av psykolog eller sexrådgivare. Förutsatt att inte otroheten är ömsesidig hos båda parter. I det senare fallet kommer man över otroheten kontinuerligt och det blir till en vanesak.

Magnus Westin

Tillbaka till toppen