Hem » Jag har aldrig frågor snusk

Jag har aldrig frågor snusk

Vad innebär ”jag har aldrig frågor snusk”?

Om trodde att ”jag har aldrig” bara var ett spel för barn och tonåringar, kan det komma som en överraskning att det finns en snuskigare version för vuxna. ”Jag har aldrig” är ett populärt party spel, inte bara i Sverige, men också runt om i världen. Spelet går ut på att en person säger något de aldrig har gjort och de andra deltagarna dricker (eller i vissa fall utför en handling) om de har gjort det. Med inslag av ”snuskigare” frågor kan det bli ganska skruvat och framkallande av många skratt.

Exempel på ”jag har aldrig frågor snusk”

För att hjälpa er på traven, här är en lista med exempel på roliga och pikanta ”jag har aldrig” utmaningar:

  • Jag har aldrig använt sexleksaker.
  • Jag har aldrig haft sex utomhus.
  • Jag har aldrig haft ett one night stand.
  • Jag har aldrig varit otrogen.
  • Jag har aldrig fantiserat om någon annan under sex.
Uttalande Spara Punkt Drick / Utför Handling
Jag har aldrig haft en trekant. Inget Drick om du har
Jag har aldrig kysst någon av samma kön. Inget Drick om du har
Jag har aldrig haft en hemlig beundrare. Inget Drick om du har
Jag har aldrig blivit dumpad genom text. Inget Drick om du har

Därför älskar vi ”jag har aldrig frågor snusk”

”Jag har aldrig frågor snusk” bidrar till så mycket mer än bara en kväll av skratt. Det ger vänner chansen att utforska varandras djupaste hemligheter på ett roligt och ofta skruvat sätt. Det handlar inte bara om sex, utan all sinnebrytande hemlighet du kan komma på. Priset är inte bara en rolig anekdot, utan också chansen att lära sig något nytt om dina närmaste vänner.

Kom ihåg, spelet är menat för att vara lätthjärtat och roligt, så håll det snäll och ingen kommer att bli stött. Så nästa gång när du samlar dina vänner för en drink, dra nytta av ”jag har aldrig frågor snusk” och förbered dig på en kväll av skratt, hemligheter och kanske till och med några chockerande överraskningar.

Magnus Westin

Tillbaka till toppen