Hem » Fylla på ac pris mekonomen

Fylla på ac pris mekonomen

Fylla på AC hos Mekonomen: En detaljerad kostnadsöversikt

Att fylla på luftkonditioneringen på din bil kan förbättra prestanda, komfort och kan till och med förbättra din bilens bränsleeffektivitet. Varje bilägare borde tänka på att underhålla och fylla på deras AC regelbundet och Mekonomen erbjuder tjänster som gör det enkelt och prisvärt.

Vad du behöver veta om att fylla på AC hos Mekonomen

Att fylla på AC innebär att lägga mer kylmedium in i systemet. Detta är nödvändigt då det vanligtvis sker en mindre förlust av detta ämne över tid. Om du inte fyller på med nytt kommer din luftkonditionering att prestera sämre, vilket kan leda till obekväma bilturer under de varmare månaderna.

Mekonomen erbjuder ett utbud av luftkonditioneringsservice. Du kan välja mellan en enkel fyllning eller en mer komplett service, beroende på ditt behov.

Tjänst Förklaring Pris
Enkel AC-påfyllning Passar för de flesta bilar och inkluderar påfyllning av kylmiddel. Från 699 kr
Fullständig AC-service Inkluderar påfyllning av kylmedium, rengöring och en allmän kontroll. Från 1499 kr
AC-inspektion En grundlig kontroll av bilens AC-system för att identifiera eventuella problem eller läckage. Från 299 kr
Bildiagnos Ett utmärkt steg innan du bestämmer dig för vilken AC-service du behöver. Inkluderar visuell inspektion och temperaturtest. Från 199 kr

Välja rätt tjänst för din bil

Valet av AC-service beror på din bil och dess specifika behov. Om du märker att din AC inte blåser lika kallt som den borde, kanske en enkel påfyllning kan lösa problemet. Men om du misstänker att det kan finnas ett läckage eller ett allvarligare problem, rekommenderar vi en fullständig service eller åtminstone en inspektion.

Att fylla på AC hos Mekonomen är ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att se till att din bil presterar på topp under sommarmånaderna. AC-service ingår ofta inte i en vanlig bilservice, så det är viktigt att boka en separat tid för detta regelbundet. Oavsett vilken tjänst du väljer kommer Mekonomen att ge dig klart och transparent pris, så du vet exakt vad du betalar för.

Magnus Westin

Tillbaka till toppen