Hem » Hur gamla är markus och martinus

Hur gamla är markus och martinus

Artikeln:

Vem är Markus och Martinus?

Markus och Martinus, Norges mest framstående popduo, har gjort sig kända länder över världen, inklusive den inhemska musikscenen i Sverige. Även om de gör stora vågor med deras melodiska toner och ungdomlig energi, ställer många fortfarande denna fråga: Hur gamla är Markus och Martinus idag?

Pojkarna Bakom Popfenomenet

Markus och Martinus Gunnarsen är identiska tvillingbröder födda den 21 februari 2002, vilket innebär att de nu (i år 2022) är 20 år gamla. De har en originell och catchig musikstil som har resulterat i flera musikaliska priser och massor av radio lufttid, både inom Norge och internationellt.

Det unika med Markus och Martinus är att de började deras musikaliska karriär vid en så tidig ålder. Vid 10 år vann de Melodi Grand Prix Junior i Norge med låten ”To Dråper Vann”, vilket gav dem landets uppmärksamhet.

Milestone År Ålder
Födelsedag 2002 0 år
Vinner Melodi Grand Prix Junior 2012 10 år
Utgivning av debutalbum ”Hei” 2015 12 år
Nuvarande 2022 20 år

Markus och Martinus Idag

Med glödande passion för musik fortsätter Markus och Martinus att underhålla oss med sina melodiska toner och charmiga leverans. Från att vara unga tvillingar i Norge till att bli ett popfenomen som känner igen över hela världen, har deras resa bara börjat.

Deras ålder, så ung den än kan tyckas för deras framgång, bara belyser hur mycket potential de har att fortsätta påverka och underhålla i framtiden.

Avslutande Tankar

Markus och Martinus har växt upp framför allas ögon, och de fortsätter att charma världen med sin musik. Det är en spännande tid att följa deras resa eftersom de fortsätter att utvecklas som artister och människor. Hur gamla Markus och Martinus är idag visar bara början av vad som lovar att bli en lång och imponerande karriär inom musikindustrin.

Magnus Westin

Tillbaka till toppen