Hem » Jeans storlek 30/32 motsvarar

Jeans storlek 30/32 motsvarar

Animationsförståelse av Jeans Storlek 30/32

Förstår du vad jeans storlek 30/32 motsvarar? Det är en vanlig jeansstorlek som används i klädindustrin, och det är viktigt att förstå dess exakta mått för att säkerställa perfekt passform. Här kommer vi att dyka djupare för att förklara vad denna storlek verkligen betyder.

Vad innebär jeans storlek 30/32?

Allmänt sett är det första numret i jeansstorleken 30/32 midjemåttet och det andra numret är innerbenslängden på jeansen. De två dimensionerna anges i tum, så jeans storlek 30/32 betyder ett midjemått på 30 tum och en innersömslängd på 32 tum.

Storleksbeteckning Midjemått (tum) Innerbenslängd (tum)
30/32 30 32

Hur man mäter för att hitta rätt jeansstorlek

För att bestämma din rätta jeansstorlek behöver du mäta både midjan och insidan av benen. Använd ett måttband för att mäta dessa två områden på kroppen.

Listan över motsvarande dam- och herrstorlekar

För att ge er en klarare bild av vad 30/32 jeansstorlek motsvarar i både herr- och damstorlekar har vi sammanställt följande tabell.

Kön Storlek Motsvarar
Herr 30/32 Medium / Large
Dam 30/32 Large / X-Large

Några tips när du köper jeans

Samtidigt som det kan vara lockande att bara välja den storlek du tror att du är, är det alltid bäst att prova jeansen för att vara säker på att de passar som de ska. Jeansstorlekar kan skilja sig åt mellan olika märken och till och med inom samma märke.

Kom ihåg att jeans storlek 30/32 motsvarar ett midjemått på 30 tum och en innersömslängd på 32 tum. Men det kan variera beroende på klädans snitt, märket och tillverkaren.

Magnus Westin

Tillbaka till toppen