Hem » Norrlands Custom – bildelar på nätet till bästa pris

Norrlands Custom – bildelar på nätet till bästa pris

Alla som tycker om att meka med bilar, vet hur lurigt, och tidsödande det kan vara att hitta rätt delar till rätt pris. Om du är intresserad av äldre amerikanska bilar, kan det vara särskilt svårt, då det finns få exemplar som gått till skroten, som det går att plocka delar av. Lösningen heter Norrlands Custom AB. Norrlands Custom är specialiserade på bildelar till amerikanare.

Snabba fakta om Norrlands Custom AB:

Vad?Reservdelar till amerikanska bilar.
Var?Huvudkontor i Örnsköldsvik
Varför?Om du letar förgasare till din amerikanare, är det hos  Norrlands Custom du hittar den.
Hur?Via Norrlands Custom webshop, 

Ny startmotor? Inga problem hos Norrlands Custom

Amerikanska bilar må var stora och imponerande med sina yviga mått och blänkande kromdetaljer. Men även dessa bilar går sönder. På Norrlands Customs webbshop kan du söka bland över 25 000 delar till olika amerikanska bilar.

Hos Norrlands Custom hittar du bland annat ny luftrenare till bilen. En slagning på luftrenare ger faktiskt inte mindre än 40 träffar. Är du istället ute efter en ny förgasare till bilen? Ja då har du också kommit rätt. Norrlands Custom har 206 delar kopplade till just generatorer.

Är du däremot ute efter inredningsdetaljer, skall du leta på annat håll. Du hittar inga rattar hos Norrlands Custom. Här har man istället fokuserat på de rent mekaniska och tekniska delarna på amerikanska bilar, och det gör man riktigt bra. Nu kan du i lugn och ro dra igång ditt projekt, med visshet om att du hittar rätt delar hos Norrland Custom.

Kundtjänst? Kontakta Norrlands Custom via mail eller telefon.

Har du frågor eller funderingar, eller behöver råd kring vilka delar du ska välja, kan du alltid kontakta Norrland Customs kundtjänst. Du når dem alla vardagar mellan 08 och 17, med undantag av lunchtimmen mellan 12 och 13. Här kan du få snabba svar på frågor du kan ha.

Du kan även kontakta Norrlands Custom via mail. Norrlands custom email address, hittar du under fliken kundtjänst på hemsidan. Då kan du i lugn och ro skriva ner dina frågor, och sedan vänta på att Norrland Customs kunniga personal svarar dig.

Kundtjänsten kan även hjälpa dig med prisuppgifter och leveranstider. Men börja inte med att ringa, många uppgifter kan du hitta själv, direkt på hemsidan. Var noga med att du använder rätt webbadress dock. Norrlands custom.se fungerar inte. Som många företag med internationell anknytning, använder Norrland Custom en webbadress med com på slutet.

norrlands custom

Vem är Norrlands Customs ägare?

När man handlar av någon, kan det vara intressant att veta vem som är ägare bakom företaget.

Norrlands Custom försattes 2009 i konkurs, men företaget återuppstod, och ägs idag av KW Parts, en ägare med resurser att ta företaget framåt. Tidigare ägaren Sune Eklund, som räddade företaget efter konkursen, är övertygad om att detta är rätta vägen framåt.

Idag handlar det om att kunna pressa priser och köpa in större mängder av varje del, för att få rätt pris. Även om det finns ett stort engagemang hos en mindre ägare, kan denna ha svårt att göra de volymköp som krävs, för att erbjuda sina kunder absolut bästa pris och produkt.

Att Norrlands Custom via sina ägare nu står starkt rustade för framtiden, råder det ingen tvivel om. Företaget har en stabil utveckling och en trogen kundkrets som med all säkerhet kommer att fortsätta vara Norrland Customs troget, trots ägarbytet.

Finns det återförsäljare till Norrlands Custom?

När det gäller eventuella återförsäljare till Norrlands Custom, hittar vi inga uppgifter kring det. Då företaget huvudsakligen är en webbutik, och de som handlar har begränsad nytta av att se varan i verkligheten före köp, torde det finnas ett begränsat intresse för fysiska butiker.

Fysiska butiker har dessutom en rad kostnader som webbshoppar inte har. Utöver hyra för en butikslokal, skall du avlöna butikspersonal, vilket kan bli dyrt, då du som regel måste erbjuda ganska generösa öppettider för att vara tillgänglig för dina kunder.

Norrland Custom har med största sannolikhet valt rätt spår, då man väljer att rikta sin försäljning av reservdelar för amerikanska bilar till nätet. Genom att göra detta, skapar man absolut bästa förutsättningar för sina många kunder. Kunden kan handla när den vill, och kommer att få rätt vara och produkt till rätt pris, och med helt rätt kvalitet. En tydlig win-win med andra ord.

Bästa med Norrlands Custom:

  • Det stora sortimentet
  • Öppet dygnet runt
  • Stark ägare
  • Kundtjänst både via telefon och mail.

Magnus Westin

Tillbaka till toppen