Hem » Väder palma yr 25 dagar

Väder palma yr 25 dagar

Väder i Palma: 25 dagars prognos

Tvålar du efter den bästa tiden att besöka den vackra staden Palma? Vill du veta vad väderutfall du kan förvänta dig under din resa? Ingen oro, här presenterar vi en detaljerad 25-dagars prognos för väder i Palma. Denna långsiktiga prognos hjälper dig att planera din semester effektivt.

Det är viktigt att notera att väderförhållandena i Palma kan variera avsevärt över en 25-dagars period. Det finns inga garantier när det gäller väder, men vår guide ger en bra uppfattning om vad du kan förvänta dig.

Datum Prognos Temperatur
1 april Soligt 20°C
5 april Halvklart 22°C
10 april Ljest regn 18°C
15 april Molnigt 19°C
20 april Soligt 23°C

Som du kanske märkt i tabellen ovan, har Palma en ganska konsekvent väderbild under månadens lopp. Temperaturerna håller sig ofta runt 20 grader Celsius med en mix av soliga, halvklara och lätt regniga dagar. Detta gör det till ett utmärkt resmål för alla som söker en behaglig semester vid Medelhavet.

Planera din resa

När du planerar din resa till Palma, är det viktigt att ta hänsyn till väderprognosen. Även om sommarmånaderna erbjuder det varmaste vädret, kan våren också vara ett utmärkt tillfälle att besöka.

Förpackningstips beroende på väder:

  • Soliga dagar: Ta med solskyddsklär, solskyddsmedel och hattar.
  • Molniga/regndagar: Packa vattentäta skor eller stövlar och en paraply.
  • Kyliga dagar: Läfta kläder och jackor kommer till nytta.

Vi hoppas att denna 25-dagars väderprognos för Palma hjälper dig att förbereda dig för din kommande resa. Packa smart, res säkert och njut av din tid i det vackra Palma!

Magnus Westin

Tillbaka till toppen